Renovasjon i Flekkefjord

Bilderesultat for erikstemmen

Flekkefjord kommune deltar i et interkommunalt renovasjonsselskap (IRS), med tilholdssted på Erikstemmen. Deltakende kommuner er Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal og Lund.

Lurer du på når de kommer og tømmer søppeldunkene dine?

erikstemmen.no kan du ta ut tømmeplan som vil vise de dager de kommer for å hente rest-, papir. og matavfall.

Se Min Renovasjon app for elektronisk tømmekalender på smarttelefoner, eller Elektroniske tømmekalender for PC (der kan du bestille SMS-varsling hvis du ikke har smarttelefon)

For å se tømmekalender trykk her!

Du kan også komme i servicetorget på rådhuset å få tømmekalendren her.