Flekkefjordskonferansen

Bli med til Flekkefjords vakre storstue, Spira kultursenter, og delta på årets store konferanse for kommuner og næringsliv.

Arrangeres av Flekkefjord kommuneSmaabyen Flekkefjord og KS.

Tema for årets konferansen er tillitsbasert ledelse.
Er tillitsbasert ledelse en bedre modell for ledelse enn eksempelvis ledelse basert på detaljert målstyring? Hvilke former for ledelse motiverer medarbeidere og ansatte til bedre prestasjoner? Hvordan jobber vi for å oppnå bedre resultater? Til Flekkefjordskonferansen er det invitert profilerte forskere og forelesere fra hele landet for å sette disse temaene på dagsordenen. Med utgangspunkt i forskning, og egne erfaringer med ledelse på høyt nivå, vil de se på hva som kan være viktige modeller og grep for å oppnå målene for organisasjonen.

24. – 25. mai 2018 på Spira Kulturhus i Flekkefjord.

Programmet til Flekkefjordskonferansen 2018 finner du HER

Påmelding gjøres her