Kommunal fakturaordning

Det er kommunen som administrerer fakturarutinene for de kommunale barnehagene. Kemneren har ansvar for oppfølging etter at faktura er utstedt. De private barnehagene har egne fakturaordninger.

Det er kommunen som administrerer fakturarutinene for de kommunale barnehagene.

KID-nummer er påført alle fakturaer som sendes ut – også e-faktura, og det er viktig at dette nummeret er påført alle betalinger.

Innbetaling skjer til kommunens konto <kontakt>

Spørsmål vedrørende kommunal fakturering kan rettes til <kontakt>

Pris og betaling

<lenke>