Prisliste tekniske tjenester

TjenestekategoriKategoriKategorigruppeProduktPrisMVAEnhetNotat
Teknikk og miljøVann og AvløpVannVannavgift fast del (alle abonnenter) pr. årkr 770,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannVannavgift etter forbruk - ab. med vannmålerkr 8,62Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannVannavgift etter areal - minstearealkr 2 156,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannTilkoblingsavgift lav sats, bruksareal inntil 200 kvm.kr 17 000,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannTilkoblingsavgift høy sats, bruksareal inntil 200 kvm.kr 34 000,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannArealtillegg lav sats, hver påbegynte 25 kvm.kr 800,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpVannArealtillegg høy sats, hver påbegynte 25 kvm.kr 1 600,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpKloakkavgift fast del (abonnenter uten slamavskiller) pr. år 1)kr 1 219,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpKloakkavgift fast del (abonnenter med slamavskiller) pr. år 2)kr 770,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpKloakkavgift etter forbruk - ab. med vannmålerkr 13,57Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpKloakkavgift etter areal - minstearealkr 2 627,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpTilkoblingsavgift lav sats, bruksareal inntil 200 kvm.kr 17 000,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpTilkoblingsavgift høy sats, bruksareal inntil 200 kvm.kr 34 000,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpArealtillegg lav sats, hver påbegynte 25 kvm.kr 800,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpAvløpArealtillegg høy sats, hver påbegynte 25 kvm.kr 1 600,00Gebyr for renovasjon inngår i interkommunal ordning og faktureres fra IRS Miljø. Satsene godkjennes av den enkel- te kommune.
Teknikk og miljøVann og AvløpSlamFor abonnenter med slamavskiller økes ikke kloakkavgiftens faste del, men tømming av slam fra IRS betales i hht nye satserkr 449,00
Teknikk og miljøBrann og redningFeieravgiftkr 515,00
Teknikk og miljøBrann og redningPipekontroll innvendig med kamerakr 760,00
Teknikk og miljøBrann og redningEkstra brannsyn indre sone (Loga -Trøngsla - Svege)kr 845,00
Teknikk og miljøBrann og redningEkstra brannsyn ytre sonekr 1 395,00
Teknikk og miljøBrann og redningTrygghetsalarmkr 170,00
Teknikk og miljøBrann og redningBrannalarm tilknyttet trygghetsalarmenkr 125,00
Teknikk og miljøBrann og redningHovedalarm, bedrift (eks.mva)kr 405,00
Teknikk og miljøBrann og redningAlarm 2 bedrift (eks. mva)kr 205,00
Teknikk og miljøBrann og redningAlarm 3-9 bedrift, pr. alarm (eks.mva)kr 103,00
Teknikk og miljøBrann og redningUtrykningsavtale bedrift (eks.mva)kr 135,00
Teknikk og miljøVeg og trafikkBrøyteavgift for private veier - inntil 500mkr 2 925,00inklårGjelder sesongen 2017/2018. Søknad i hht. egne retningslinjer.
Teknikk og miljøVeg og trafikkParkering - parkometer/automat pr. timekr 15,00
Teknikk og miljøVeg og trafikkBosoneparkeringkr 2 130,00årEgne retningslinjer. Det er nå samme pris for alle.
Teknikk og miljøVeg og trafikkBobilparkering pr. døgnkr 255,00
Teknikk og miljøGravplasser/ParkStell av gravkr 1 100,00