Ønsker du å søke om næringsfondmidler?

Har du planer om nyetablering, videreutvikling eller et prosjekt som kan føre til økt virksomhet eller nye arbeidsplasser i Flekkefjord? Da kan det hende at du kan søke om støtte fra kommunens næringsfond.

Støtten gis som hovedregel som økonomisk tilskudd og kan dekke opptil 50% av dokumenterte kostnader. Det er et krav at virksomheter som søker tilskudd skal være registrert, eller være under registrering, og ha sin hovedvirksomhet i Flekkefjord kommune. Prosjekter vurderes i forhold til betydning, lønnsomhet og konkurransesituasjonen i lokalsamfunnet.

Formål med fondet:

• Fondet skal primært nyttes til formål og tiltak som fremkommer av handlingsplan for næring og/eller som er knyttet opp mot vedtatte mål og satsinger i kommuneplanens samfunnsdel - næring.
  • Det er et krav at virksomheter som søker tilskudd skal være registrert, eller være under registrering, og ha sin hovedvirksomhet i Flekkefjord kommune.
  • Ingen har krav på støtte fra næringsfondet. Alle prosjekter vurderes i forhold til betydning, lønnsomhet og konkurransesituasjonen i lokalsamfunnet.
  • Fondet kan benyttes til prosjekter igangsatt av kommunen så lenge prinsippene i retningslinjene er hensyntatt.
  • Fondet skal, når relevant, prioritere søknader som kan dokumentere et bevisst samfunnsansvar

(miljø, bærekraft, lærlinger, likestilling og inkludering).

Skriv en kortfattet søknad med følgende opplysninger:

• En kort beskrivelse av virksomheten.
  • Forretningsidé / prosjektbeskrivelse. Effektmål av tiltaket må beskrives konkret.
  • Budsjett, regnskap og investerings- / finansieringsramme.
  • Skatteattest for firmaet og / eller eierne skal vedlegges søknaden.
  • Opplysning om det søkes andre offentlige støtteordninger.
  • Beskrivelse av eventuelt samfunnsansvar.
  • Søker kan bli invitert for å gi presentasjon av tiltaket.
Søknadsfrist: 24.aug 2018

Søknaden sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon - kontakt næringssjefen.