Opprydning av marint avfall

Flekkefjord kommune har fått tildelt 100 000 kroner fra Vest-Agder Fylkeskommune til opprydning av marint avfall. I den forbindelse ønsker vi å be lokale lag og foreninger om å bistå i dette arbeidet, og vi har anledning til å gi en symbolsk sum til dugnadsinnsats.

Summen vil bl.a. avhenge av volum på innsamlet søppel.

Vi ber interesserte lag og foreninger sende inn en søknad til Flekkefjord kommune på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..no innen 28 september. Angi gjerne i hvilket område dere ønsker å gjennomføre opprydning.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Geir Olav Vikøren på tlf.: 97 65 79 17 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.