Hopp til her

Arbeidstilbud til mennesker med ulike funksjonsvansker

Tilrettelagt arbeidstilbud for mennesker med ulike funksjonsvansker i alderen 22 år og oppover.

Åpningstid: 07.30 – 15.00.
Har 10 ansatte fordelt på 8 årsverk.
Har 17 arbeidere i aldersgruppen 20- 55 år.
Lærer i spesialundervisning.

Målsetting:

• Finne meningsfulle arbeidsoppgaver til voksne med ulike hjelpebehov.
  • Skape trivsel og respekt for hverandre, og finne glede i å jobbe sammen.
  • Individuell tilrettelegging og mestring er utgangspunktet i vårt arbeid.

Vår hverdag:

På Svege Verksted sin snekkeravdeling produserer vi ulike typer utemøbler, kasser og ulike interiørprodukter i tre. Vi sager, pusser og maler møblene for deg.

På tekstilavdelingen blir det laget sitteunderlag, gryteunderlag og andre produkter i tekstil. Vi har butikk i den ene delen av bygget hvor kunder kan komme innom i åpningstidene.

Samarbeidspartnere:

Vi har tett samarbeid med bolig/hjem, hjelpemiddelsentralen/ergoterapeut, fysioterapeut og habiliteringstjenesten etter behov.

Personlig mestring:

Vi tar utgangspunkt i hver enkelt arbeiders forutsetninger og behov, og utarbeider et tilrettelagt arbeidstilbud ut ifra det. Vi ønsker å oppnå personlig mestring og utvikling for hver enkelt.

Kontakt:

For mer informasjon ta gjerne kontakt med avdelingsleder Lill Grete Finsnes på telefon eller mail.

Telefon: 383 24 549

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søk oss gjerne opp på facebook: https://nb-no.facebook.com/svegeverksted/

sommer (01.05 - 30.09) kl. 09-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 09-15.30