Skriftstørrelse

Invitasjon møte om mulig sameieprosjekt

Det er et mål at tjenestemottakerne i Flekkefjord kommune så langt det lar seg gjøre selv kan være med å bestemme hvor og hvordan deres fremtidige hjem skal være. Noen har mulighet til å investere i egen bolig, men vil ha behov for tilgang til personale og til fellesareal.

Gjennom dialogmøter har det blitt klart at det er en gruppe privat personer som ønsker å samarbeide om et privat utbyggingsprosjekt. Flekkefjord kommune ønsker derfor på vegne av disse å invitere utbyggere som har tomter og/eller byggeprosjekter i Flekkefjord som de ønsker å utvikle, til et møte på Rådhuset mandag 3. september klokken 15.30.

Det er satt av litt tid på møtet til presentasjon av prosjekter/prospekter. Ønsker du å presentere gi beskjed om dette ved påmelding.

For mer informasjon om møtet og påmelding ta kontakt med Inger Marethe Egeland på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 98 46 06 32.

  • Last updated on .

Flekkefjord kommune

Post- og besøksadresse:
Kirkegaten 50, 4400 Flekkefjord

Åpningstider mandag - fredag:
sommer kl. 08-15.00
vinter kl. 08-15.30

 

Sentralbord: 38 32 80 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1004
Organisasjonsnummer: 964 967 369
Kontonummer: 2801.44.37497

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me