Har du lyst til å hospitere i Flekkefjord kommune?

Avtalen om gjensidig hospitering oppsummerer hensikten i 5 punkter – for at våre forventninger skal være felles, er det viktig at disse fremtrer tydelig:

• Økt kunnskap innen ett eller flere relevante fagområder/arbeidsfelt
  • Økt forståelse om det motsatte forvaltningsnivå
  • Å bli kjent med personer som det er naturlig å samarbeide med
  • Økt kunnskap om hvordan samhandling kan forbedres
  • Økt kunnskap om det helhetlige pasientforløpet

Hvem kan hospitere hos oss?

• Sykepleiere ved Sørlandet sykehus HF.

Om hospiteringsprogrammet

Vi har laget et hospiteringsprogram innen pleie- og omsorgstjenesten i Flekkefjord kommune:

• Varighet tre dager, tirsdag-torsdag, hvorav en av dagene vil være ei kveldsvakt

Hva kan du forvente?

Hovedmålsettingen for hospitering i vår kommune er å øke forståelsen for kommunehelsetjenestens samhandling med spesialisthelsetjenesten. Hospiteringsprogrammet har fokus på praktiske problemstillinger innen helse- og omsorgstjenesten og du vil få innblikk i hvordan vi i Flekkefjord kommune arbeider.

Vi forventer at du er bevisst ditt eget fokus for hospiteringen, i forhold til nytteverdi og overføringsmulighet til egen arbeidssituasjon i spesialisthelsetjenesten.

Synes du dette høres interessant ut?

- og ønsker å møte oss for felles utbytte av forståelse og lærdom? Da fyller du ut dette søknadsskjemaet  sammen med din leder og sender søknad om hospitering hos oss.

Frist og søknadsskjema

Frist for å søke hospitering følger fristene til Sørlandet sykehus.
Vi har mulighet til å motta 1 hospitant i uka og maks 4 hvert halvår. Tidspunkt fastsettes etter nærmere avtale.

Søknadsskjema finner du her.

Vi har tro på at hospiteringsoppholdet kan føre til utveksling av kunnskap og forståelse for samarbeidet mellom Sørlandet sykehus og Flekkefjord kommune.

Ellen Barth Larsen
Enhetsleder Enhet for sykehjem