Kjøkkentjenesten

Hva vi gjør

• Lager mat til alle beboerne på Tjørsvågheimen, Sundeheimen og Hidra omsorgssenter.
  • Produserer middag som kjøres ut til eldre og trygdede i Flekkefjord kommune

Kantinedrift

• Kjøkkentjenesten har kantine på Tjørsvågheimen hvor personal, pårørende og besøkende kan spise.

Catering

• Kjøkkentjenesten tar imot bestilling på mat til møter og arrangementer i regi av kommunen, bestillinger gjøres via Aivo
  • Kjøkkentjenesten leverer koldtbord, snitter og kaker til private. Det er også mulighet for bestilling av minnestund.

Bestilling for private

• Gjøres via telefon eller e-post

Bestilling for ansatte

Kjøkkentjenesten Flekkefjord kommune