Hopp til her

Dekning av reiseutgifter i forbindelse med foreldrekurs i regi av statped.

Flekkefjord kommune følger Statped sin anmodning om å refundere reiseutgifter i forbindelse med deltakelse på foreldrekurs.

• I utgangspunktet beregnes refusjonen på bakgrunn av antall kilometer til/fra kurssted. I tillegg kommer bompenger og parkering.
  • Flekkefjord kommune dekker ev. billigste reisealternativ med offentlig transport. Billett annen reisedokumentasjon legges ved søknaden.
  • Dersom begge foreldre deltar på foreldrekurset, og reiser med offentlig transport,dekkes reise for begge.
  • I forbindelse med at barnet får deltidsopplæring i regi av Statped og foresatte følger barnet til opplæringsstedet, dekker kommunen reiseutgifter for 1 forelder.
  • Flekkefjord kommune dekker ikke kost og losji ved reise og opphold til kurs i regi av Statped.
  • Flekkefjord kommune benytter samme sats som pasientreiser ved bruk av bil(standardsats). Denne satsen reguleres årlig av Stortinget (www.pasientreiser.no//)
  • Det søkes digitalt via kommunens hjemmeside(www.flekkefjord.kommune.no//
  • Dokumentasjon fra Statped på kursdeltakelse legges ved søknaden.

Søk her

Når det gjelder andre tilskudd og støtteordninger, for eksempel opplæringspenger, henviser vi til www.nav.no

sommer (01.05 - 30.09) kl. 09-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 09-15.30