Står du i manntallet?

For å kunne stemme ved valget må du stå i manntallet. Har du mottat valgkort, er du innført i kommunens manntall. Du kan undersøke om du står i manntallet på kommunens tjenestetorg, eller ved henvendelse på telefon eller e-post.

Har du nylig flyttet til kommunen?

Da må flyttemelding være mottatt av folkeregisteret innen en gitt frist (ikke fastsatt for valget i 2019), ellers vil du stå oppført i manntallet i den kommunen du flyttet fra. Da kan du enten stemme på valgdagen i den kommunen du flyttet fra, eller avgi forhåndsstemme.

Feil i mantall

Dersom navnet ditt ikke står i manntallet som er lagt ut, eller du oppdager andre feil, kan du kreve at valgstyret retter opp feilen. Da må du sende skriftlig klage med begrunnelse til Flekkefjord kommune v/valgstyre.