Forhåndsstemme hjemme?

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet ikke kan komme deg til et stemmelokale og avgi stemme, kan du søke om å få forhåndsstemme hjemme.

Søknaden om hjemmestemming må inneholde:

• Fullt navn
  • Fødselsnummer
  • Nøyaktig oppholdsadresse
  • Årsaken til at du vil stemme hjemme

Du kan søke på følgende måter

• E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon 38 32 80 00
  • Sende skriftlig søknad til: Valgstyret i Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord

Slik foregår hjemmestemming

Hvis du får innvilget hjemmestemming kommer to valgmedarbeidere hjem til deg. Før de kommer, vil de ta kontakt med deg på telefon for å avtale tidspunkt.

Frister

Frist for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 er ikke bestemt enda. Det kan også gjøres unntak fra fristen, ta kontakt med kommunen for informasjon.