Høring - forslag til nye politivedtekter

Forslag til nye politivedtekter for Flekkefjord kommune ligger nå ute på høring - da har du mulighet til å komme med dine innspill.

Høringsdokumenter

Har du innspill?

Høringssvar sendes til Flekkefjord kommune på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ved ordinær post til Flekkefjord Kommune, Kirkegaten 50, 4400 Flekkefjord. Merk høringssvar med "Politivedtekter".

Høringsfrist

Svar må være motatt innen 08. august 2018.