• Hjem
  • Nyheter

Nå er jakten på gode drømmestipendkandidater i Flekkefjord kommune i gang!

100 nye, unge kulturutøvere skal våren 2019 få til sammen 1,5 millioner kroner i form av Drømmestipendet 2019. Dette er 16. gang at Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd samarbeider om å dele ut dette betydningsfulle stipendet til talentfulle, ambisiøse og iherdig satsende ungdom som utøver kultur og som har drømmer om hva de ønsker å få til innen og med sitt kulturuttrykk.

Stipendmottakerne er ungdom mellom 13 og 20 år som utøver ulike kulturelle uttrykk. Målet med både nominasjonen og stipendet er at mottakerne skal få motivasjon til å utvikle seg videre og mulighet til å få oppfylt noen av sine kulturdrømmer.

Stipendbeløpet er på 15 000 kroner. Hver kommune kan nominere så mange utøvere de ønsker, fordelt på kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

Det er kulturskolens leder i Flekkefjord kommune som er ansvarlig for å nominere unge kulturutøvere til Drømmestipendet. I kommunene gjennomføres et grundig juryarbeid før det nomineres.

Alle som ønsker å bli vurdert som drømmestipendkandidater oppfordres til å ta kontakt med kulturskolen i egen kommune så fort som mulig for å få mer informasjon om frister osv.

Ta kontakt med rektor på kulturskolen Gudula Trefzger på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller enhetsleder for kultur Marion Baum på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 08-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 08-15.30