Studerer du for å bli vernepleier eller sykepleier?

Er du under utdanning, og ønsker å jobbe i helger og ferier?
Da er du velkommen til å jobbe hos oss!

ID: 18/1343

Enhet for hjemmetjenester – hjemmesykepleie, omsorgsboliger

Enhet for sykehjem – korttidsavdeling, langtidsavdeling, psykiatri eller demensavdeling

Enhet for habilitering – ulike boliger for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser

Enhet for integrering, rehabilitering og psykisk helse – boliger for unge enslige flyktninger eller innenfor rus/ psykisk helse

Kontaktinformasjon

Tjørsvågheimen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Enhet for hjemmetjenester: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Enhet for habilitering: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Enhet for integrering, rehabilitering og psykisk helse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kvalifikasjonskrav

• Student inne sykepleie /vernepleie

Vi ønsker at du:

• viser ansvar og tar initiativ i arbeidet
  • er fleksibel og har gode samarbeidsevner
  • har holdninger og væremåte som bidrar til godt arbeidsmiljø og god yrkesetikk
  • har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig (krav om dokumentasjon)

Hvordan søke:

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.  Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131   eller under stilling ledig www.flekkefjord.kommune.no
Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

• Spesialavlønning for syke-/vernepleierstudenter.
  • Bonusordning dersom studenten binder seg til arbeid i helger og minimum 4 uker av sommerferien.
  • God praksiserfaring til hjelp i studiene.
  • Kolleger med grunnverdiene: redelighet, engasjement og nyskapende.

Søkandsfrist:   Snarest, da vi ansetter fortløpende etter behov ved  ledige stillinger.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 08-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 08-15.30