Jobb/helgestilling for deg som er født i 2003 -Tjørsvågheimen, Sundeheimen

ID:  18/914

Tjørsvågheimen og Sundeheimen tilby følgende stillinger:

• 6 stk helgestillinger der du arbeider 6 timer lørd + sønd hver 3. helg
    Prosjektet varer fra sept. 2018 – t.o.m  sept 2019
Stillingene er et ledd i vårt arbeid med å rekruttere flere medarbeidere til at yrket innen helse.
Lurer du på om omsorgsyrket er noe for deg? Da kan denne jobben hjelpe deg til å finne ut av det.

For nærmere informasjon om stillingen kan enhetsleder på Tjørsvågheimen Ellen Barth Larsen kontaktes på tlf.: 945 32 868, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller Liv Karen Snerthammer på tlf.: 468 89 522, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Arbeidet innebærer:

• Deltakelse i matservering
  • Enkel rydding/ oppvask/ rengjøring/ forefallende arbeid
  • Enkel matlaging av små mellommåltider, frukt, smoothie, vafler o.l
  • Prate med og aktivisere pasienter inne og ute. Gå tur, spille spill, lese høyt o.l.

kvalifikasjonskrav:

• Du må være født i 2003.
  • Du må kunne jobbe effektivt på egenhånd etter opplæring.
  • Du må kunne bidra med godt humør, og samarbeide med kollegene dine så dere får et godt arbeidsmiljø
  • Du må like å snakke med, og omgås mange ulike mennesker
  • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig

hvordan søke:

Send en skriftlig søknad der du forteller litt om deg selv, og hvorfor du ønsker denne jobben. Er det noe du er flink til, og har interesse for - fortell oss gjerne om det!

Du må oppgi navn, adresse og telefonnummer i søknaden. Husk å merke søknaden med ID: 18/914

Søknaden sendes til: Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50 4400  Flekkefjord eller til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 09.08.18