Helsefagarbeider på Tjørsvågheimen - 2 x 80% fast vikar

ID: 18/915

Tjørsvågheimen har følgende stillinger ledig:

• 2 x 80 % «fast vikar» stillinger
    Det legges opp til turnus, med arbeid 5 av 12 helger.

For nærmere informasjon om stillingen kan enhetsleder Ellen Barth Larsen kontaktes på tlf.: 945 32 868, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kvalifikasjonskrav:

• Helsefagarbeider, hjelpepleier og omsorgsarbeider
  • Har erfaring fra pasientrettet arbeid i Norge.
  • Kan dokumentere gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi ønsker at du:

• stiller krav til egne faglige ferdigheter
  • med engasjement og gode holdninger bidrar til et godt arbeidsmiljø.
  • kan jobbe selvstendig og være løsningsorientert
  • kan takle omstillinger
  • ønsker å delta i vårt videre arbeid med livsglede i fokus

Disse stillingene har kriterier for «fast vikar» stillinger. Kriterier er som følger:

Til bruk i sykevikariater, midlertidige stillinger, sv. sk. vikariater etc. Kan også omfatte  arbeid på natt.
Tilbys stilling med avtale om jobb 5 av 12 helger ved behov.
Er ansatt i ”hele” kommunen, og settes inn der det er behov. Skal ha beskjed min 14.dager i
forveien om videre turnus.

HVORDAN SØKE:

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske. Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131

Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Tjørsvågheimen sykehjem:

Er et moderne sykehjem med 6 avdelinger for 12 -18 pasienter. Målet er å skape et sykehjem som setter individuelt tilpasset pleie, faglig kvalitet og arbeidsglede i fokus. I Mai 2017 ble Tjørsvågheimen sertifisert som livsgledehjem. Det er vi stolte av, og opplever at våre pasienter har fått et bedre tilbud av høyere kvalitet. Initiativ, vilje og lojalitet ift hva det kreves av deg som ansatt, vil være avgjørende for om nettopp du passer som ansatt på vårt livsgledehjem. Tjørsvågheimen er et stort sykehjem med ulike langtidsavdelinger i tillegg til korttidsavdelingen. Vi er et sykehjem «i tiden» med fine lokaler og godt utstyr.
Vi opplever et godt faglig miljø uke. Vi har ansatte med ulike videreutdanninger, som gjerne deler av sin kunnskap.

Dine framtidige kolleger består av både helsefagarbeidere, assistenter og sykepleiere. At du trives med å jobbe med ulike yrkesgrupper er en stor fordel. Respekt for hverandres arbeidsområder, samt en innstilling der vi hjelper hverandre vil være
avgjørende for å kunne videreføre det gode arbeidsmiljøet.

Søknadsfrist: 09.08.18