Ledig stilling som pedagigisk leder i Kringlatoppen barnehage

ID 18/649 Pedagogisk leder

Søknadsfrist 06.06.2018

Det er ledig en 100% stilling som pedagogisk leder i Kringlatoppen barnehage.
Som pedagogisk leder i kommunale barnehager må du ha utdannelse som barnehagelærer eller annen treårig pedagogisk utdannelse med videreutdanning i barnehagepedagogikk.

I tillegg til den formelle kompetansen vektlegger vi følgende:

• Engasjement og motivasjon
  • Evne til faglig refleksjon
  • Humor og positivitet
  • Språklig aktiv
  • God relasjonskompetanse
  • Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Personlig egnethet

Som pedagogisk leder i kommunale barnehager får du:

• Lønnstillegg på kr. 27 000,-
  • Attraktiv pensjonsordning
  • Faglig miljø på tvers av flere barnehager
  • En arbeidsdag i flotte fysiske omgivelser
  • Gode kollegaer og godt arbeidsmiljø

Mer informasjon om stillingen får du ved å ta kontakt med styrer i Kringlatoppen barnehage Martha A Janvin telefon: 94 51 10 59.

Du finner også informasjon om Kringlatoppen barnehagene på:

Det ansettes på vanlige kommunale vilkår med lønn og arbeidsvilkår etter gjeldende

tariff. De som ansettes i stillingene må forevise gyldig politiattest før tiltredelse samt være villig til å gjennomføre evt. tuberkulinkontroll.

Flekkefjord kommune oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke stillingen uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentlige selv om søker har bedt om å bli unntatt offentlighet. Flekkefjord kommune tar kontakt med søker dersom ikke ønsket imøtekommes.

Søknaden sendes via vårt elektroniske søknadsskjema. https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131

Vi ber om at kopi av attester og vitnemål ikke vedlegges søknaden.

Dersom det ikke er mulig å søke via vårt elektroniske søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist: 06.06.2018