Sykkelfest i Flekkefjord

Den siste etappen i Tour de Fjords 2018 går gjennom Flekkefjord by, ned Elvegaten, langs bryggegaten forbi Spira, opp Allegaten og videre langs Nordsjøvegen ut til Åna-Sira.
Opp mot 22 lag vil starte Tour des Fjords i 2018, hvor minimum fem av lagene være World Tour lag. Tour des Fjords vil ha omfattende TV-dekning på TV2, med flere timers sending daglig, samt dekning i flere internasjonale sportskanaler. Alle barn og voksne oppfordres til å møte opp med norske flagg for å heie frem syklistene - las oss vise frem Flekkefjord!

Flekkefjord sentrum

• Gratis grilling, pølser og is på Tollbodplassen fra kl. 13:30 - 16:00
  • Pynting med bjørkeris, blomster og flagg i hele sentrum

Åna-Sira